log

Kiva High Rise kolikkopeli

Kokeile ainutlaatuista High Rise kolikkopeliä Realistic Gamesilta. Vaikka ulkoasulta se vaikuttaa hyvin perinteiseltä kolmen kiekon peliautomaatilta, tämä retronäköinen slotti tarjoaa pelaajille mahdollisuuden voittaa jättipotin Spin-the-Wheel erikoistoiminnon avulla. High Rise on siis paljon enemmän kuin vain klassinen hedelmäpeli. Toisaalta High Rise houkuttelee monia pelaajia juuri yksinkertaisuudellaan, sitä on todellakin hyvin helppoa pelata. Tutustu High Rise hedelmäpeliin jo nyt ja kokeile sitä ilmaiseksi!

High Risen erikoisominaisuudet

Kuten monet muutkin Realistic Gamesin kehittämät pelit High Rise muistuttaa kovin paljon perinteisiä pelikoneita. Niin äänitehosteet kuin käyttöliittymä ovat hyvin yksinkertaisia. Peliruudulla on runsaasti vilkkuvia valoja ja on käytössä myös toinen peli-ikkuna, jossa pelataan riskipeliä. Voittosymboleista löytyvät tutut hedelmät kuten sitruunat, appelsiinit, luumut, viinirypäleet, mansikat, vesimelonit ja muita. Peliautomaatissa on käytössä yksinkertainen 2D grafiikka, mutta se on todella värikäs ja siitä syystä houkutteleva.

Kyseinen nettipeli ei sisällä progressiivista jättipottia, mutta siitä huolimatta siitä voi voittaa sievoisia rahasummia riskipelin avulla. Progressiivisen jättipotin puutteen vuoksi peliautomaatin muut voitot ovat varsin avokätisiä.

High Risen voitot ja toiminnot

Voittaakseen pelaajan tulee saada vähintään kolme samaa symbolia samalle voittolinjalle. Tarjolla on vain 5 linjaa, jotka ovat kiinteitä, eli aina aktiivisia. Linjakohtainen panos kerrotaan voittokertoimella, josta voi saada lisää voittotaulusta. Viisi samaa symbolia tuovat pelaajalle x100 kertaisen panoksensa.

High Rise on sopiva kolikkopeli kaikille pelaajille pelibudjetistaan riippumatta, sillä slottiin on mahdollista panostaa 0,25-200 euroa. Tämä myös tarkoittaa, että pelin suurin mahdollinen potti on huikeat 20 000 kolikkoa.

High Risen hyvä puoli on sen riskipeli, joka mahdollistaa voittojen kasvamista. Riskipeliä pelataan erilisessä peli-ikkunassa. Tuplausominaisuus on todellakin mahtava, sillä pelaaja voi voittaa x5-x100 voittokertoimen. Pelaajan edessä on torni, joka koostuu erilaisista kertoimista. Yläkerrassa on luonnollisesti x100, josta haaveilee jokainen peluri. Riskipeli jatkuu kunnes pelaaja päättää saada voittonsa ja postua minipelistä tai saavuttaa parhaimman kertoimen/tornin pohjan.

Yhteenveto High Rise peliautomaatista

Realistic Gamesin slotti on paljon enemmän kuin yksinkertainen kolmen kelan pelikone. Vaikka se vaikuttaa peruspeliltä, eikä sisällä ilmaiskierroksia tai wild-symbolia, slotti voi silti tarjota todella paljon. High Rise on jännittävä kolikkopeli, josta voit voittaa isosti. Muista myös, että slotti pitää sisällään mahtavan riskipelin, joka voi auttaa sinua saavuttamaan huippuluokkaista elämää.

  • Slotin kehittäjä: Realistic Gaming
  • Kiekot: 3
  • Voittolinjat: 5
  • Wild-symbolit: ei
  • Scatter-symbolit: ei
  • Ilmaiskierrokset: ei
  • Riskipeli: kyllä

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino