log

Faust kolikkopeli Novomaticilta

Novomaticin kehittämä Faust kolikkopeli perustuu tunnettuun Goethen kirjoittamaan tarinaan, jonka päähahmo kyllästyy elämäänsä, joten hän tekee sopimuksen paholaisen kanssa ja myy sielunsa elääkseen viihdyttävää elämää ja vietelläkseen rakastamansa naisen. Juoni on siis monille tuttu, ja kolikkopelissä esiintyvät samat hahmot.

Faustin ulkoasu ja symbolit

Kyseisestä kolikkopelistä löydät viisi kelaa ja 10 panoslinjaa, ilmaisia kierroksia, scatter- ja wild-ominaisuudet sekä suurvoittoja, joten Faust pelin parissa viihdyt hyvin pidempäänkin.

Faustin kokonaispanoksen voit asettaa jopa 10000 kolikkoon, mikä tarkoittaa, että slotti sopii isoillakin panoksilla pelaaville. Voit säätää kolikkoa mielesi mukaan aina neljästä 1000:een asti. Voittolinjoja voit myös halutessasi säätää 1-10 välillä. No niin, kun panokset on valittu, paina vaan start-painiketta tai aseta autoplay-ominaisuus päälle.

Peliautomaatin symboleista löytyvät numerot 10-A, Gretchen, Mefisto, itse tohtori Faust ja muita tarinan esineitä kuten omena ja viinipullo. Pelikorteista voit saada enintään 150-kertaisen panoksesi, kun taas ruoka-symbolit ja kemian tarvikkeet tuovat mukanaan 750x kertaisen voiton. Viidestä Mefistosta tai Gretchenistä voit saada 2000x panoksesi. Faust-symbolit tuovat voittoja jopa silloin, kun kiekoille niitä ilmestyy vain kaksi kappaletta, mutta viidestä Faustista saat 5000 kertaisen panoksesi. Nämä pelisymbolit heräävät eloon voittoyhdistelmien yhteydessä.

Faustin pelaaminen onnistuu myös mobiililaitteella. Helppokäyttöisyytensä ansiosta tämä slotti on erinomainen valinta älypuhelimessa pelattavaksi.

Erikoisominaisuudet ja bonustoiminnot

Faust videokolikkopeli tarjoaa pelaajille kiinnostavia erikoistoimintoja, scatter- ja wild-symboleja, joilla voit hyvin kasvattaa voittojasi. Erikoissymboleina toimii sopivasti Mefistofeles, eli paholaisen lähettiläs, joka palkitsee sinut kuin itse tarinan paholainen Faustin. Wild-symboleista voit saada 2 000 kolikkoa, jos niitä saat kiekoille viisi kappaletta. Mefisto voi siis korvata hedelmäpelin muita pelisymboleja luodakseen voittoyhdistelmiä. Lisäksi se toimii scatter-symbolina eli tarjoaa 10 ilmaiskierrosta, mikäli niitä saa kiekoille ainakin kolme.

Ilmaiskierrostilassa yksi tavallisista pelisymboleista voi laajeta kolmelle muulle kiekolle. Kaikki slotin bonusominaisuudet voivat käynnistyä uudestaan pelin aikana.

Yhteenveto Faust videokolikkopelistä

Pelatessasi Faust slottia pääset hyvin niin historialliseen maailmaan kuin tarinan tunnelmaan kiinni. Vaikka pelin tyyli saattaa vaikuttaa vanhanaikaiselta, sen hahmot on kuitenkin hienosti tehty, ja peliautomaatin ominaisuudet ovat erinomaiset. Mikä tärkeintä, Faust tarjoaa rahapelien ystäville loistavan mahdollisuuden todella tuntuviin voittoihin. Slotin erikoisominaisuudet ovat palkitsevia, joten ei ihme, että Faustista on tullut suosittu kolikkopeli.

  • Kehittäjä: Novomatic
  • Kiekot: 5
  • Voittolinja: 10
  • Wild-symbolit: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä
  • Tuplaustoiminto: kyllä

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino