log

Dark Night Rises peliautomaatti

Dark Night Rises on samannimiseen elokuvaan perustuva kolikkopeli Microgamingilta. Filmi on saanut aiheensa DC Comicsin tunnetusta supersankarista nimeltään Batman. Batman on yksi suosituimmista ja arvostetuimmista elokuvista, se päättää supersankarileffojen trologian valtavalla taidonnäytteellä.

Kolikkopelin ulkoasu ja panokset

Peli sijoittuu siis Gotham Cityyn ja sinun tulee auttaa Betmania valtaamaan Gotham Cityn takaisin pahalta Banelta ja hänen jengiltä. Riippumatta siitä oletko katsonut tätä leffaa tai et, viihdyt varmasti myös kolikkopelin hienojen grafiikkojen parissa. Peliautomaatissa on käytössä viisi kelaa ja 243 voittolinjaa, joita voi syntyä kummastakin suunnasta. Lisäksi voi saada lisävoittoja erikois-wildeilla. Pelaaja voi valita ilmaisilla kierroksilla, minkä pelisymbolin haluaa muuttaa wildiksi. Pelaaja voittaa lisävoittoja, jos oikea rivi osuu valituilla wild-symboleilla. Näin ollen wild-merkit nostavat huomattavasti pelaajan mahdollisuuksia voittaa kolikkopelistä. Kuten tavallista, voittoyhdistelmät syntyvät satunnaisgeneraattorin arpomina, mikä tarkoittaa, että peräkkäisillä pelikierroksilla ei ole yhtä vaikutusta toisiinsa.

Dark Night Rises kolikkopelin panosrajat sopivat monille pelaajille, kolikon arvo voidaan vaihtaa yhdestä sentistä viiteen senttiin asti ja asettaa 1-5 kolikkoa per linja. Tällöin minimipanos on pelikierrokselle 30 senttiä ja suurin mahdollinen on 7,50 euroa, joten kyseinen hedelmäpeli on kohtalaisen edullinen. Toisaalta suuremmilla panoksilla on yleensä paremmat voitot, joten tätä peliä kannattaisi pelata vähintään neljällä kolikolla per voittolinja.

Dark Night Rises slotin symbolit

Peliautomaatin symboleista löytyvät elokuvan hahmot ja neutronipommin, jolla Bane uhkaa tuhota koko kaupungin. Tämä pommi toimii scatter-symbolina ja vähintään kolme scatterilla pelaaja pääsee pelaamaan ilmaiskierroksia. Ilmaiskierroksilla voi tietenkin tienata parhaiten. Lisäksi tarjolla on kaksi erilaista bonuspeliä ja pelaaja voi itse valita kumpa peliä haluaa pelata: Batmania vai Banea.

Bane aktivoi Rolling Reels erikoisominaisuuden, joka toimii niin, että voittavat pelisymbolit räjähtävät keloilta ja niiden tilalle siirtyy yläpuolinen voittosymboli mahdollistaen useat peräkkäiset voitot vain yhdellä pelikierroksella. Lisäksi Banen bonukset tarjoavat super stacked wild-symbolit, mikä tarkoittaa, että pelaaja saat tuplaten wildeja keloille 2 ja 4. Kyseinen erikoisominaisuus aktivoituu vasta kun on saanut ilmaiskierroksia 10 kertaa.

Jos valitsee mustan nahkahiiren, pääsee valitsemaan, minkä toisen pelisymbolin haluaa muuttaa wildiksi, kuten oli jo mainittu aiemmin. Extra Wild toimii siis toisena wild-symbolina ilmaiskierrosten ajan ja lisää osuessaan voittoja aika mukavasti.

Yhteenveto Dark Night Rises pelistä

Peliautomaatin suurin mahdollinen voitto on huikeat 89 000 kolikkoa, ja sitä on mahdollista saada, kerryttäen peräkkäisillä ilmaiskierroksilla huikeat voittokertoimet ja voitot.

  • Kehittäjä: Microgaming
  • Kiekot: 5
  • Linjat: 243
  • Wild-symbolit: kyllä
  • Scatter-symbolit: kyllä
  • Ilmaiskierrokset: kyllä
  • Bonuspeli: kyllä

Paras tarjous

Lucky Emperor Casino